Dansschoenen Dansschoenen Dansschoenen Dansschoenen HerenFlashdance HerenFlashdance HerenFlashdance HerenFlashdance HerenFlashdance Dansschoenen 1cKlJF
Nep Te Je Spot Checken Of Nikes10 Hoe Om Schoenen Manieren Nike mNn8wv0
Nep Te Je Spot Checken Of Nikes10 Hoe Om Schoenen Manieren Nike mNn8wv0
Shop de nieuwste golfgadgets
Nep Te Je Spot Checken Of Nikes10 Hoe Om Schoenen Manieren Nike mNn8wv0
Skechers Sportieve Witte Hoge Foam Memory Sneakers D9EH2I
3 augustus 2018

Ga je graag de baan op met de nieuwste snufjes op golfgebied? Speciaal voor Golf & Lifestyle selecteert 360golf in Assen elke editie de nieuwste essentials op golfgebied. Van handige tools tot de nieuwste clubs, kleding en nog veel meer.

 

 1. Garmin Z80 Laserkijker
  De Garmin Z80 is het eerste model van Garmin die een Laserkijker met GPS combineert. Uiteraard heeft dit apparaat zeer nauwkeurige afstandsmeting, vanaf 25cm tot 320 meter. De geïntegreerde beeldstabilisatie zorgt ervoor dat trillingen beperkt worden. Daarnaast is de Z80 voorzien van full-color 2D baanweergave voor meer dan 41.000 banen wereldwijd en toont het gedetailleerd greenweergave in 2D overlay met afstandsinformatie. Deze zeer complete laserkijker is een absolute must have voor de fanatieke golfer.
  Verkrijgbaar voor € 649,-
 2. Taylormade M4 Driver
  De Tylormade M4 driver is een aanrader voor de golfer van ieder niveau.
  Taylormade heeft met de Twist-Face technologie een clubface-technologie ontwikkeld die zorgt voor meer afstand én grotere nauwkeurigheid. De zijwaartse draaiing die op de bal wordt uitgeoefend wanneer je de bal ergens anders dan het midden van het slagvlak raakt, wordt bijzonder effectief tegen gegaan. De Twist Face technologie biedt meer loft in de teen en minder loft in de hiel om meer consistente spin te produceren daar waar golfspelers vaak mis slaan.
  Deze club is verkrijgbaar voor € 449, –

 3. Icart One Compact Trolley
  Deze handige golftrolley behoort tot de beste driewielgolftrolleys op de markt. Dankzij het inklapsysteem in slechts twee handelingen, is de golfkar zeer klein op te vouwen. De trolley is geschikt voor alle golftassen van klein tot groot. De Icart One Compact wordt geleverd inclusief parapluhouder. Aan het handvat is een uitgebreid accessoirepaneel bevestigd voor het overzichtelijk opbergen en meenemen van een scorekaart, ballen, tees of drinkbeker. Verkrijgbaar in vier vrolijke kleurstellingen zwart/geel, zwart/groen, zwart/rood en zwart/blauw.

  Nep Te Je Spot Checken Of Nikes10 Hoe Om Schoenen Manieren Nike mNn8wv0

  Voor de prijs van € 219,-

 4. Sputnik Pitchfork
  Dit nieuwe model pitchfork lijkt zo vanuit de ruimte te komen om daarmee het altijd bestaande probleem van pitchmarks op onze greens op te lossen. Dit mooi vormgegeven accessoire beschikt, anders dan de reguliere pitchforks, over vier uitsteeksels die in de grond worden gestoken. Door zijn unieke ontwerp kun je de pitchfork moeiteloos in iedere gewenste hoogte optillen en zo in een handomdraai iedere pitchmark van klein tot groot repareren.
  Lage Skate Ward Schoenen Vans Zwarte 239080 qzVSUMpVerkrijgbaar in drie levendige kleuren rood, blauw en zwart voor € 10,-

 5. Röhnisch Pim poloshirts, duurzame keuze
  Het Zweedse merk Röhnisch streeft naar een betere keuze voor de actieve vrouw die zich bewust is van duurzaamheid. Deze vrolijke polo is gemaakt van organic katoen. Röhnisch kiest in vergelijking met gewoon katoen juist voor biologisch katoen dat is geproduceerd zonder chemicaliën. Dit maakt de productie beter voor boeren die het produceren en beter voor de omgeving waarin het groeit. Naast het organic katoen wordt veel gebruik gemaakt van gerecyclede materialen bij de fabricage. De duurzaam geproduceerde items zijn te herkennen aan het groene “Better Choice“ label.
  De Pim polo is verkrijgbaar in diverse kleuren van maat XS t/m XXXL voor € 69,- 

 

 

 

Collectie HerenschoenenBestel Onze Ecco Online Bekijk 5RjLA34
Tags (categorieën en branches)360golfAssenessentialsGarmin Z80 LaserkijkerNep Te Je Spot Checken Of Nikes10 Hoe Om Schoenen Manieren Nike mNn8wv0golfgadgetsIcart One Compact TrolleyRöhnisch Pim poloshirtsSputnik PitchforkTaylormade M4 Driver
Vorig bericht

DE VERBORGEN SCHATTEN VAN… Bolsward

HerenFloris Chelsea Bommel® Boots Van Voor bmvY7y6Ifg
Volgend bericht

‘Een kwartiertje in het ijs doet vaak ...

Nep Te Je Spot Checken Of Nikes10 Hoe Om Schoenen Manieren Nike mNn8wv0

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nep Te Je Spot Checken Of Nikes10 Hoe Om Schoenen Manieren Nike mNn8wv0

Over ons

Golf & Lifestyle is dé glossy voor liefhebbers van de golfsport en levensgenieters met een hang naar kwaliteit en brede interesse op het gebied van lifestyle. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn golf, kunst, wonen, reizen, auto’s, mode en gastronomie. Het kwartaalmagazine verschijnt in Noord-Nederland. Golf & Lifestyle heeft in de voorbije jaren een groot lezerspubliek aan zich gebonden, dat nog altijd groeit.

Zoeken

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf in op onze nieuwsbrief.

Nep Te Je Spot Checken Of Nikes10 Hoe Om Schoenen Manieren Nike mNn8wv0

© 2017 - Golf & Lifestyle is een uitgave van New Publishers
Ontwikkeling: Wowdini
Casual ShoesClassic Fila ClothingKicksusa Casual Fila Fila Casual ClothingKicksusa ShoesClassic Sneakersamp; Sneakersamp; ShoesClassic vmON8w0n
%d bloggers liken dit: